Outdoor Lifecoaching

Christel Zwemmer
Outdoor Lifecoaching, Mindfulness & Zelfcompassie

Menu

Aanbod

Restorative Yoga

Restful yoga for stressful times (J.H. Lasater)

Restorative Yoga is een vorm van yoga waarbij je volledig ondersteund een yogahouding uitvoert. Het gaat daarbij in het bijzonder om zonder (in)spanning de yogahouding op je in te laten werken. Deze vorm van Yoga is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, fysieke en/of mentale conditie.

Data en locatie:

Vanaf zaterdag 7 september 2019 iedere zaterdagochtend van 09.00 tot 10.15 uur.

Yogastudio BE, Rijksstraatweg 250A, 2022 DJ Haarlem

Investering:

Losse les: € 15

Proefles: 3 proeflessen voor € 25

5-rittenkaart: € 65

10-rittenkaart: € 125


Mindful Lifecoaching *

Neem het allemaal niet zo ernstig op, het gaat maar over je leven. (G. Poshi)

Met een individueel mindfulness en lifecoaching traject krijg je de mindfulness training en outdoor lifecoaching op maat. Gericht op jouw specifieke levensvraag, werksituatie of werkveld. Dit traject is ook bedoeld wanneer je de mindfulness beoefening eigen wilt maken op een voor jou gewenst tijdstip en vooraf afgesproken locatie. Met individuele aandacht en gericht op praktische toepassing die voor jou werkt.

Investering:

Particulieren: € 95,- (incl. 21% BTW) per sessie van 1,5 uur

Bedrijven: op aanvraag


8-weekse training Mindfulness *

Veel van het leven valt niet uit te leggen, je kunt er alleen maar getuige van zijn. (R. Remen)

Mindfulness is niet ingewikkeld, maar om ingesleten patronen te herkennen en te doorbreken, zul je dagelijks je bewustzijn moeten trainen. Deze Mindfulness training helpt je hierbij. Samen met een kleine groep gelijkgestemden train je 8 weken lang volgens een specifieke methode je bewustzijn.

Trainingsdata 2019 training Badhoevedorp:

De training start op maandag 7 oktober van 19.00 tot 21.30 uur. De daaropvolgende bijeenkomsten zijn op maandag 14 en 28 oktober, 4, 11 en 18 november en 2 en 9 december 2019. Zondag 24 november is de stiltedag die duurt van 10:00 tot 15:00 uur.

Praktische informatie:

Iedere bijeenkomst duurt 2,5 uur. De investering is inclusief intakegesprek, stiltedag, studiemateriaal en thee.

Meer informatie over deze training is ook te lezen in de digitale flyer. (Klik hier)

Investering:

Particulieren: € 450,- (incl. 21% BTW)

Bedrijven: op aanvraag

Na aanmelding voor de Mindfulness training krijg je een aanmeldingsformulier toegestuurd. Daarna volgt een telefonisch intakegesprek. Je deelname aan de training is definitief na aanmelding, het intakegesprek en overmaken van het cursusgeld.


8-weekse training Mindful Zelfcompassie *

Compassie is als de hemel en kan alle wolken en stormen omvatten. (D. Dewulf)

Je hoeft niet de Mindfulness training te hebben gevolgd om te leren meer mildheid en compassie voor jezelf en anderen te ontwikkelen. Deze training brengt juist mildheid in het dagelijkse leven. Meer veerkracht in die momenten dat je (emotionele) moeilijkheden en stress ervaart, je afgewezen voelt of bijvoorbeeld met fysieke beperkingen wordt geconfronteerd. Zelfcompassie kun je net als Mindfulness leren. Het geeft emotionele stevigheid en veerkracht.

Trainingsdata 2019 training Badhoevedorp:

Tijden en data volgen binnenkort.

Trainingsdata 2019 training Bloemendaal:

Tijden en data volgen binnenkort.

Praktische informatie:

Iedere bijeenkomst duurt 2,5 uur. De investering is inclusief intake, stiltedag, studiemateriaal en thee.

Investering:

Particulieren € 450,- (incl. 21% BTW)

Bedrijven: op aanvraag

Na aanmelding voor de Mindful Zelfcompassie training krijg je een aanmeldingsformulier toegestuurd. Daarna volgt een telefonisch intakegesprek. Je deelname aan de training is definitief na aanmelding, het intakegesprek en overmaken van het cursusgeld.


Mindfulness wandeling

Ik heb ontdekt dat wanneer je naar buiten gaat, je naar binnen treedt. (J. Muir)

Vaak wandelen wij in de natuur zonder ons volledig bewust te zijn van de natuur om ons heen. Vaak word je afgeleid door gedachten of gesprekken waardoor de natuur niet volledig tot je komt. De Mindfulness wandeling daagt je uit echt contact te maken met de natuur en de voedende kracht van de natuur toe te laten.

Wandeldata:

Zie agenda

Investering:

€ 10 per wandeling


Introductieworkshop Mindfulness in de natuur

3000 bijen zoemen in mijn hoofd, ik laat de zon van gewaarzijn schijnen om ze los te laten. (E. Maex)

Aan het doorhollen? Onrustig? Stress? Op zoek naar balans? In deze workshop van 2 uur maak je kennis met mindfulness en outdoor lifecoaching. Naast een introductie mindfulness met praktische oefeningen voor in het dagelijks leven, maak je kennis met de stille kracht van de natuur. Heb je dringend behoefte aan rust in je hoofd, inspiratie en energie? Dit gaat je niet lukken wanneer je binnen achter je computer blijft zitten. Door de inmenging van je omgeving letterlijk even stop te zetten en de natuur in te gaan, ervaar je rust en ruimte in je binnenwereld. Na deze break keer je met rust in je hoofd en meer energie naar huis.

Data:

Zie agenda of op aanvraag

Investering:

€ 25


* Vaak reserveert je werkgever een budget voor ontwikkeling, groei of vitaliteit van personeel. Als werknemer kun je aanspraak maken op dit budget. Dit kun je besteden aan coaching, training en/of opleiding.


Vraag je werkgever of die wil investeren in je groei, ontwikkeling of re-integratie bij burn-out of overspannenheid. Wanneer je werkgever bereid is de kosten te betalen, dan stel ik na een eerste gesprek in overleg met jou en je werkgever een offerte op en kunnen kosten direct aan de werkgever in rekening worden gebracht.


Voor mensen met een uitkering is, in overleg, een lager tarief mogelijk.


Particulieren kunnen via de zorgverzekering een vergoeding krijgen voor het volgen van Mindfulness trainingen bij categorie 1 trainers. Klik hier voor een overzicht van de vergoedingen in 2019.