Outdoor Lifecoaching

Christel Zwemmer
Outdoor Lifecoaching, Mindfulness & Zelfcompassie

Menu

Aanbod

Mindful Lifecoaching *

Neem het allemaal niet zo ernstig op, het gaat maar over je leven. (G. Poshi)

Met een individueel mindfulness en lifecoaching traject krijg je de mindfulness training en outdoor lifecoaching op maat. Gericht op jouw specifieke levensvraag, werksituatie of werkveld. Dit traject is ook bedoeld wanneer je de mindfulness beoefening eigen wilt maken op een voor jou gewenst tijdstip en vooraf afgesproken locatie. Met individuele aandacht en gericht op praktische toepassing die voor jou werkt.

Investering:

Particulieren € 95,- (incl. 21% BTW) per sessie van 1,5 uur


8-weekse training Mindfulness in de natuur *

Veel van het leven valt niet uit te leggen, je kunt er alleen maar getuige van zijn. (R. Remen)

Mindfulness is niet ingewikkeld, maar om ingesleten patronen te herkennen en te doorbreken, zul je dagelijks je bewustzijn moeten trainen. Deze Mindfulness training helpt je hierbij. Samen met een kleine groep gelijkgestemden train je 8 weken lang volgens een specifieke methode je bewustzijn.

Trainingsdata 2019:

Nadere informatie volgt.

Praktische informatie:

Iedere bijeenkomst duurt 2,5 uur. De investering is inclusief stiltedag, studiemateriaal en thee.

Investering:

Particulieren € 450,- (incl. 21% BTW)

Na aanmelding voor de Mindfulness training krijg je een aanmeldingsformulier toegestuurd. Daarna volgt een telefonisch intakegesprek. Je deelname aan de training is definitief na aanmelding, het intakegesprek en overmaken van het cursusgeld.


8-weekse training Mindful Zelfcompassie *

Compassie is als de hemel en kan alle wolken en stormen omvatten. (D. Dewulf)

Je hoeft niet de Mindfulness training te hebben gevolgd om te leren meer mildheid en compassie voor jezelf en anderen te ontwikkelen. Deze training brengt juist mildheid in het dagelijkse leven. Meer veerkracht in die momenten dat je (emotionele) moeilijkheden en stress ervaart, je afgewezen voelt of bijvoorbeeld met fysieke beperkingen wordt geconfronteerd. Zelfcompassie kun je net als Mindfulness leren. Het geeft emotionele stevigheid en veerkracht.

Trainingsdata 2019 training De Bosgroep Badhoevedorp:

Vrijdagochtend van 09:00 tot 11:30 uur op 1, 8, 15 februari, 1, 8, 15, 29 maart en 12 april. Stiltebijeenkomst is op zondag 10 maart van 09:00 tot 13:00 uur.

Praktische informatie:

Iedere bijeenkomst duurt 2,5 uur. De investering is inclusief stiltedag, studiemateriaal en thee.

Investering:

Particulieren € 450,- (incl. 21% BTW)

Na aanmelding voor de Mindful Zelfcompassie training krijg je een aanmeldingsformulier toegestuurd. Daarna volgt een telefonisch intakegesprek. Je deelname aan de training is definitief na aanmelding, het intakegesprek en overmaken van het cursusgeld.


Mindfulness wandeling

Ik heb ontdekt dat wanneer je naar buiten gaat, je naar binnen treedt. (J. Muir)

Vaak wandelen wij in de natuur zonder ons volledig bewust te zijn van de natuur om ons heen. Vaak word je afgeleid door gedachten of gesprekken waardoor de natuur niet volledig tot je komt. De Mindfulness wandeling daagt je uit echt contact te maken met de natuur en de voedende kracht van de natuur toe te laten.

Wandeldata:

Zie agenda

Investering:

€ 10 per wandeling


Introductieworkshop Mindfulness in de natuur

3000 bijen zoemen in mijn hoofd, ik laat de zon van gewaarzijn schijnen om ze los te laten. (E. Maex)

Aan het doorhollen? Onrustig? Stress? Op zoek naar balans? In deze workshop van 2 uur maak je kennis met mindfulness en outdoor lifecoaching. Naast een introductie mindfulness met praktische oefeningen voor in het dagelijks leven, maak je kennis met de stille kracht van de natuur. Heb je dringend behoefte aan rust in je hoofd, inspiratie en energie? Dit gaat je niet lukken wanneer je binnen achter je computer blijft zitten. Door de inmenging van je omgeving letterlijk even stop te zetten en de natuur in te gaan, ervaar je rust en ruimte in je binnenwereld. Na deze break keer je met rust in je hoofd en meer energie naar huis.

Data:

Zie agenda of op aanvraag

Investering:

€ 25


* Voor werknemers kan het lonen om je werkgever te verzoeken een bijdrage te doen aan het coachingtraject, de 8-weekse Mindfulness training of Mindful Zelfcompassie training.

Particulieren kunnen via de zorgverzekering een vergoeding krijgen voor het volgens van Mindfulness trainingen bij categorie 1 trainers. Klik hier voor een overzicht van de vergoedingen in 2018.