Outdoor Lifecoaching

Christel Zwemmer
Outdoor Lifecoaching, Mindfulness & Zelfcompassie

Menu

Aanbod

Restorative Yoga

Restful yoga for stressful times (J.H. Lasater)

Restorative Yoga is een vorm van yoga waarbij je volledig ondersteund een yogahouding uitvoert. Het gaat daarbij in het bijzonder om zonder (in)spanning de yogahouding op je in te laten werken. Deze vorm van Yoga is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, fysieke en/of mentale conditie.

Data en locatie:

Volgen binnenkort.


Mindful Lifecoaching *

Neem het allemaal niet zo ernstig op, het gaat maar over je leven. (G. Poshi)

Met een individueel mindfulness en lifecoaching traject krijg je de mindfulness training en outdoor lifecoaching op maat. Gericht op jouw specifieke levensvraag, werksituatie of werkveld. Dit traject is ook bedoeld wanneer je de mindfulness beoefening eigen wilt maken op een voor jou gewenst tijdstip en vooraf afgesproken locatie. Met individuele aandacht en gericht op praktische toepassing die voor jou werkt.

Investering:

€ 95,- per uur


8-weekse training Mindfulness *

Veel van het leven valt niet uit te leggen, je kunt er alleen maar getuige van zijn. (R. Remen)

Mindfulness is niet ingewikkeld, maar om ingesleten patronen te herkennen en te doorbreken, zul je dagelijks je bewustzijn moeten trainen. Deze Mindfulness training helpt je hierbij. Samen met een kleine groep gelijkgestemden train je 8 weken lang volgens een specifieke methode je bewustzijn.

Trainingsdata 2021 training Badhoevedorp:

De training start op maandag 1 maart van 19.00 tot 21.30 uur. De daaropvolgende bijeenkomsten zijn op 8/22/29 maart, 12/19 april en 3/10 mei. Op een (nog nader te bepalen) zondag is de stilteochtend van 09:00 tot 12:30 uur

Praktische informatie:

Iedere bijeenkomst duurt 2,5 uur. De investering is inclusief intakegesprek, stiltedag, studiemateriaal en thee.

Meer informatie over deze training is ook te lezen in de digitale flyer. (Klik hier)

Investering:

€ 459,- per training

Na aanmelding voor de Mindfulness training krijg je een aanmeldingsformulier toegestuurd. Daarna volgt een telefonisch intakegesprek. Je deelname aan de training is definitief na aanmelding, het intakegesprek en overmaken van het cursusgeld.


8-weekse training Mindful Zelfcompassie *

Compassie is als de hemel en kan alle wolken en stormen omvatten. (D. Dewulf)

Je hoeft de Mindfulness training niet te hebben gevolgd om te leren meer mildheid en compassie voor jezelf en anderen te ontwikkelen. Deze training brengt juist mildheid in het dagelijkse leven. Meer veerkracht in die momenten dat je (emotionele) moeilijkheden en stress ervaart, je afgewezen voelt of bijvoorbeeld met fysieke beperkingen wordt geconfronteerd. Zelfcompassie kun je net als Mindfulness leren. Het geeft emotionele stevigheid en veerkracht.

Trainingsdata 2021 training:

Op vrijdag 5 maart start de eerstvolgende training in Velserbroek. Alle informatie vind je in deze flyer. Voor individuele trajecten kun je contact met mij opnemen.

Praktische informatie:

Iedere bijeenkomst duurt 2,5 uur. De investering is inclusief intake, stiltedag, studiemateriaal en thee.

Investering:

€ 459,- per training

Na aanmelding voor de Mindful Zelfcompassie training krijg je een aanmeldingsformulier toegestuurd. Daarna volgt een telefonisch intakegesprek. Je deelname aan de training is definitief na aanmelding, het intakegesprek en overmaken van het cursusgeld.


Mindfulness wandeling

Ik heb ontdekt dat wanneer je naar buiten gaat, je naar binnen treedt. (J. Muir)

Vaak wandelen wij in de natuur zonder ons volledig bewust te zijn van de natuur om ons heen. Vaak word je afgeleid door gedachten of gesprekken waardoor de natuur niet volledig tot je komt. De Mindfulness wandeling daagt je uit echt contact te maken met de natuur en de voedende kracht van de natuur toe te laten.

Wandeldata:

Zie agenda

Investering:

€ 15 per wandeling


* Vaak reserveert je werkgever een budget voor ontwikkeling, groei of vitaliteit van personeel. Als werknemer kun je aanspraak maken op dit budget. Dit kun je besteden aan coaching, training en/of opleiding.


Vraag je werkgever of die wil investeren in je groei, ontwikkeling of re-integratie bij burn-out of overspannenheid. Wanneer je werkgever bereid is de kosten te betalen, dan stel ik na een eerste gesprek in overleg met jou en je werkgever een offerte op en kunnen kosten direct aan de werkgever in rekening worden gebracht.


Voor mensen met een uitkering is, in overleg, een lager tarief mogelijk.


Particulieren kunnen via de zorgverzekering een vergoeding krijgen voor het volgen van Mindfulness trainingen bij categorie 1 trainers. Klik hier voor een meer informatie en een overzicht van de vergoedingen in 2020.