Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Introductie met Mindfulness (Inloophuis Haarlem)

13 september 2022 | 14:00 - 15:30

€ 5,00

“Hoe gaat het nu met je? NU, echt nu. Vaak zijn we zo bezig met het verleden of de toekomst. ‘Aanwezig zijn in het hier en nu, zonder oordeel’, daar draait het om bij Mindfulness. Dit zorgt voor meer rust, energie en bewustere keuzes.”

Tijdens deze introductie kun je kennismaken met mindfulness. In oktober start namelijk de mindfulnesstraining bij het Inloophuis Kennemerland locatie Haarlem, die speciaal is bedoeld voor mensen met en na kanker en hun directe naasten.

De mindfulnesstraining helpt je vaardigheden te ontwikkelen om op een andere manier om te gaan met stress en daaraan gerelateerde klachten. In deze methode staat het beoefenen van ‘mindfulness’ of aandacht centraal. Met behulp van aandachtsoefeningen leer je zien hoe automatische reactiepatronen ontstaan en wat deze tot stand brengen. Door het doen van verschillende oefeningen word je bewuster hoe stress je beïnvloedt. Je leert minder vanuit een automatische reactie te handelen waardoor stress, angst en lichamelijke klachten afnemen.

Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen via de mail info@inloophuiskennemerland.nl of telefonisch 023 – 888 53 68.

Gegevens

Datum:
13 september 2022
Tijd:
14:00 - 15:30
Kosten:
€ 5,00
Evenement Categorie:
Site:
https://inloophuiskennemerland.nl/activiteit/mindfulness-introductie-en-kennismakingsdag/

Organisatoren

IPSO Huis Kennemerland
Christel Zwemmer

Locatie

IPSO Huis Kennemerland (loc. Haarlem)
Leonardo Da Vinciplein 73
Haarlem, 2037 RR
+ Google Maps
Telefoon
023 - 88 85 368
Bekijk de site van Locatie