Outdoor Lifecoaching

Christel Zwemmer
Outdoor Lifecoaching, Mindfulness & Zelfcompassie

Menu

Mindfulness

Hoe gaat het nu met je? NU, echt nu. Vaak zijn we zo bezig met het verleden of de toekomst, dat we vergeten dat NU eigenlijk prima is. Automatisch gedrag, stress door je werk of negatieve overtuigingen houden je hiervan af. 'Aanwezig zijn in het hier en nu, zonder oordeel', daar draait het om bij Mindfulness. Dit zorgt voor meer rust, energie, bewustere keuzes, acceptatie van de leuke en minder leuke dingen in je leven, meer genieten en meer zelfvertrouwen.

"Thoughts aren't facts, so don't take them seriously" - Ruby Wax

Mindfulness leert je op een vriendelijke, niet-oordelende manier bewust te zijn van alle mooie- en minder mooie ervaringen in het hier en nu. Verder leert Mindfulness je te verbinden met jezelf en te luisteren naar jezelf. Je komt weer in contact met wie je echt bent. Je ontdekt wat je oude verhalen zijn, je patronen, oordelen en overtuigingen. En wat de impact daarvan is op je leven, op de keuzes die je maakt. Als je je bewust bent van wat er gebeurt, ontstaat de mogelijkheid om te kiezen. Je laat je niet langer leiden door wat je overkomt, maar staat zelf aan het roer.

De beroepsvereniging voor mindfulnesstrainers (VMBN), heeft een folder uitgebracht over mindfulnesstraining. Klik hier als je deze wilt lezen.

Waar en wanneer?

Op maandag 28 september 2020 start de 8-weekse Mindfulness training bij De Bosgroep in Badhoevedorp. Meer informatie hierover vind je terug in deze flyer.

Op zaterdag 12 september 2020 start een 4-weekse training als vervolg op de Mindfulness training bij De Bosgroep in Badhoevedorp. Meer informatie hierover vind je terug in deze flyer.

Verder verzorg ik ook komend jaar weer een Mindfulnesstraining bij het Inloophuis Kennemerland speciaal voor mensen met en na kanker en hun directe naasten. Meer informatie en data volgen nog en kun je binnenkort terugvinden op mijn agenda.