Outdoor Lifecoaching

Christel Zwemmer
Outdoor Lifecoaching, Mindfulness & Zelfcompassie

Menu

Outdoor Lifecoaching

Lifecoaching is geschikt voor iedereen die wil veranderen, groeien en meer uit het leven wil halen. Als Lifecoach bied ik je ondersteuning bij het nemen van moeilijke beslissingen, grote wijzigingen in werk en privé, het verwerken van grote veranderingen in jouw leven en het herstellen van balans tussen lichaam en geest. Verder daag ik je uit om antwoorden te vinden op de vragen: Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik en hoe ga ik verder?

De natuur (outdoor) werkt in mijn coachingssessies als een tweede coach: natuur inspireert, biedt rust en dient zich aan zonder enkele analyse of oordeel. Wandelcoaching is hierbij een belangrijk onderdeel, want tijdens wandelen en praten verbind je hoofd en lichaam met elkaar.

Het doel van Lifecoaching is om je natuurlijke vaardigheden en talenten beter te benutten. Hierdoor wordt je geluksgevoel en tevredenheid vergroot. Als Lifecoach zal ik je stimuleren je bewust te worden van jouw sterke kanten en deze in te zetten, waardoor je in balans komt en met meer kracht, voldoening en plezier in het leven staat.

Wanneer je door welke situatie of omstandigheid dan ook op dit moment geen balans ervaart in je leven en je wilt de regie over jouw leven (her)pakken, dan nodig ik je van harte uit om met mij op pad te gaan en te onderzoeken wie je werkelijk bent, wat je wilt, wat je kunt en welke stappen je daarvoor kunt nemen.