Outdoor lifecoaching

"Waarom binnen je comfortzone blijven, als daarbuiten veel meer te beleven valt!"

Lifecoaching is geschikt voor iedereen die wil veranderen, groeien en meer uit het leven wil halen. Als Lifecoach bied ik je ondersteuning bij het nemen van moeilijke beslissingen, grote wijzigingen in werk en privé, het verwerken van grote veranderingen in jouw leven en het herstellen van balans tussen lichaam en geest. Verder daag ik je uit om antwoorden te vinden op de vragen: Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik en hoe ga ik verder?

De natuur (outdoor) werkt in mijn coachingssessies als een tweede coach: natuur inspireert, biedt rust en dient zich aan zonder enkele analyse of oordeel. Wandelcoaching is hierbij een belangrijk onderdeel, want tijdens wandelen en praten verbinden hoofd en lichaam met elkaar.

Het doel van Lifecoaching is om je natuurlijke vaardigheden en talenten beter te benutten. Hierdoor wordt je geluksgevoel en tevredenheid vergroot. Als Lifecoach zal ik je stimuleren je bewust te worden van jouw sterke kanten en deze in te zetten, waardoor je in balans komt en met meer kracht, voldoening en plezier in het leven staat.

Wanneer je door welke situatie of omstandigheid dan ook op dit moment geen balans ervaart in je leven en je wilt de regie over jouw leven (her)pakken, dan nodig ik je van harte uit om met mij op pad te gaan en te onderzoeken wie je werkelijk bent, wat je wilt, wat je kunt en welke stappen je daarvoor kunt nemen.

Wil je meer informatie over outdoor lifecoaching, individuele mindfulness of mindful zelfcompassie training? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Outdoor Lifecoaching traject

Een Lifecoaching-traject bestaat in de regel uit 6 tot 8 sessies van 1 tot 1,5 uur. Meer of minder sessies zijn eventueel ook mogelijk. Tijdens de eerste sessie bespreken we uitgebreid jouw hulpvraag, doel en behoeftes.

Data en tijden zijn in onderling overleg en passend in jouw agenda. De outdoorsessies vinden in principe plaats in het fraaie en afwisselende natuurgebied van Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Voor eventuele indoorsessies heb ik de beschikking over praktijkruimtes in onder meer Haarlem, Velserbroek en Badhoevedorp.

De investering bedraagt € 95 per uur voor particulieren. Voor werkgevers is het tarief op aanvraag.

Vergoedingsmogelijkheden

Werkgever:
Vaak reserveert je werkgever een budget voor ontwikkeling, groei of vitaliteit van personeel. Als werknemer kun je aanspraak maken op dit budget. Dit kun je besteden aan coaching, training en/of opleiding. Vraag je werkgever of die wil investeren in je groei, ontwikkeling of re-integratie. Wanneer je werkgever bereid is de kosten te betalen, dan stel ik na een eerste gesprek in overleg met jou en je werkgever een offerte op en kunnen kosten direct aan de werkgever in rekening worden gebracht.

Belasting:
Het is mogelijk om de kosten voor een training op te voeren als aftrekpost bij de belasting. Vanzelfsprekend is dat afhankelijk van je persoonlijke situatie. Meer informatie hierover kun je opvragen bij de Belastingdienst.